DiVALiZiA Magazine

Een nieuw prachtig niet commercieel Online Magazine over Carnaval met een unieke formule!

DiValiZia Magazine is een bron van Inspiratie en een combinatie van lifestyle & creativiteit rondom Carnaval. Wij zijn hét podium voor de beleving en uitdossing van dit geweldig feest. (Tenzij je er zelf bij bent natuurlijk!). Wij presenteren in onze eigen waanzinnige stijl dit swingende feest. In het Carnavalsseizoen, publiceren wij wekelijks, nieuwe interviews, fotogalerijen, nieuws, creatieve blogs. Zowel de Curaçao als de Limburg Editie biedt je een kleurige inkijk in het lokale carnaval oftewel Vastelaovend! Wij werken samen met mensen of bedrijven met een passie voor dit feest! Jouw inbreng is welkom, laat het ons weten! DiValiZia Magazine brengt kleur met Vastelaovend!

Veel gestelde vragen

Uiteraard kun je met alle vragen en opmerkingen terecht bij onze redactie. Lees eerst, de veelgestelde vragen hier, wie weet staat je vraag er tussen en is hij al beantwoord. Mocht dit niet het geval zijn, stuur ons gerust een berichtje!

ik ben lezer van diVALiZiA magazine
Wat is DiValiZia Magazine?

Wij zijn het Magazine-to-be, over de uitdossing en de beleving van Carnaval. Wij brengen in het carnavalsseizoen wekelijks nieuws in ons Magazine. Wij kennen de Curaçao & de Limburg Editie.  

Blijft DiValiZia Magazine gratis?

Ja. 

Kan ik me abonneren?

Ja, Je kunt je email adres versturen, je ontvangt dan automatisch bericht als er nieuws is. 

Wij zijn een hele mooie groep dit jaar (NL), mogen we erin?

Wij staan open voor alle mooie uitdossingen, dus ook van jouw groep. Stuur een foto in en onze redactie neemt contact met jullie op. Realiseer je wel, dat we helaas niet alles kunnen plaatsen in ons Magazine. Insturen betekent geen automatische plaatsing.

Ik heb een leuke foto, kan ik die insturen?

Ja. Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw foto's. Onze redactie zal de origineelste, mooiste en prachtigste uitkiezen voor plaatsing in onze Fotogalerij. Als je foto gepubliceerd wordt, krijg je vanzelfsprekend bericht! 

Mag ik een blog schrijven?

Ja, dat mag. Als je leuk schrijft en een passie voor Carnival of Vastelaovend hebt, nodigen we je van harte uit om onze redactie hierover te berichten. Wij nemen dan vanzelf contact met je op. 

Kan ik reageren op de inhoud van het magazine?

Ja. Hiervoor hebben wij onze Facebook Pagina! Leuk onze pagina op Facebook en je krijgt ook automatisch alle nieuwsberichtjes. Wij zijn benieuwd naar jullie reacties!

ik ben creative artist en wil graag samenwerken
Ik ben Foto-Videograaf kan ik een samenwerking aangaan?

Graag, een originele bijdrage stellen wij zeer op prijs. We gaan graag met je in gesprek.  

Mag er een fotogalerij van mijn Costume Art in?

Ja. Niet alleen Carnaval, maar ook designers van Fantasykostuums zijn welkom. Wij zoeken kunstenaars & kostuumartiesten die net dat beetje extra hebben.  Denk je dat jouw collectie dat heeft, laat het ons weten en we gaan een gesprek met je aan voor een mooie reportage. 

Ik bied Creatieve Workshops aan, mag ik reclame?

Ja. Als je workshops over carnaval gaan, behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Als redactie zijn we nog in beraad hoe en op welke wijze we dit gaan aanpakken, maar aanmelden kan al! 

Ik heb een Hoeden Atelier, zijn er mogelijkheden?

Er zijn talloze mogelijkheden, met name als je onderscheidend en origineel werk te bieden hebt. Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op. 

Ik ben kunstenaar en maak Carnavalskunst, kan ik samenwerken?

Uiteraard! Neem vandaag nog contact op met ons, we gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Ik ben Make-up Artist, mag er een fotogalerij van mij in?

Ja, wij zoeken Make-up Artiesten, Schminkers en Visagisten, die zich onderscheiden en graag een mooi podium willen hebben voor hun werk. Wij gaan graag met je in gesprek.

bedrijven in diVALiZiA magazine
Zijn er advertentiemogelijkheden in DiValiZia Magazine?

Er zijn GEEN mogelijkheden voor commercieele advertenties.

De Curacao Editie is een Hommage aan de lokale mensen die dit schitterende feest waar maken. Wel zoeken wij enkele sponsoren, met passie voor Karnival, die ons financieel willen ondersteunen om de website mogelijk te maken.

In de Limburg Editie is ook geen ruimte voor commerciele advertenties. Wij geloven dat Vastelaovend van het volk, voor de joeks en het plezier is. Wel zoeken wij sponsoren om ons financieel te ondersteunen bij het mogelijk maken en in de lucht houden van deze Trotse Limburg Editie. Ook kunt U content, in de visie van ons Magazine sponsoren.

Wij kiezen bewust voor het niet bieden van advertentieruimtes en geen add-ons, vanwege het lees-/kijkplezier van onze bezoekers.

Wij willen een sponsored artikel, kan dat?

Dat hangt ervan af. Wij zijn een niet commercieële website en hebben als doel het prachtige feest van Carnaval te promoten, Maar indien U ons initiatief ondersteunt neem dan gerust contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden. 

Wij zijn een carnavalsvereniging, mogen wij een pagina?

Dat hangt van het onderwerp af. Wij zijn een Magazine dat inspiratie biedt op het gebied van uitdossing en sfeer. Wij zijn geen nieuwskrant voor Evenementen e.d. Mocht je toch denken een mooie bijdrage te kunnen leveren, neem dan contact met onze redactie op.

Ik heb een on-line webwinkel, kan ik een advertentie plaatsen met link?

Nee. Gezien de doelstelling van DiValiZia Magazine en het niet bieden van advertentiemogelijkheden behoort dit niet tot de mogelijkheden. 

Ik ben professioneel Foto-Videograaf, wat zijn de mogelijkheden?

Als je een liefhebber bent en passie hebt voor Carnaval en/of Fantasykostuums zijn er talloze mogelijkheden. Onze redactie gaat graag een gesprek met je aan. 

Ons bedrijf wil een sponsoren, kan dat?

Ja. Elk bedrijf met liefde voor Carnaval of Vastelaovend kan sponsoren. Laat het ons weten en we gaan graag in gesprek met je aan.